Sverige Demokraterna och abort

Vet ni vad?
Jag håller med Sverige Demokraterna angående abort frågan!
 
Idag får man göra abort fram till vecka 16! Jag tycker att det är helt fruktansvärt att man får vänta så länge med att göra abort! I vecka 16 så ser jag det som att det har blivit till en liten människa! Egentligen så tycker jag att vecka 11 bör vara i det senaste slaget!
 
 
Nu är det säkert de som tycker att  det är "anti feministiskt" tänk eller nått i den stilen, att kvinnor själva ska få bestämma över sina kroppar! Och vet du vad, det håller jag med om, den biten att vi ska få bestämma över våra egna kroppar! MEN när det är någon som har slarvat med skyddet inför samlaget, och de inte kan bestämma sig på en gång att göra en abort, utan av nån lustig orsak ska vänta i 4 månader, då får man skylla sig själv! Då är det inte längre ett embryo, utan då är det faktiskt en liten människa man har i magen! Ett liv som man själv har skapat, och har man väl skapat ett liv så är det ens ansvar att ta hand om det!
Om kvinnor som känner att de inte vill behålla barnet när det är för sent att göra en abort, ja då får de antingen adoptera bort till en snäll familj som vill men inte kan få barn, eller så skärper man till sig och blir mamma!
 
För de som undrar, så ja!
Jag har faktiskt själv gjort abort! Jag har till och med gjort två!
Första gången så blev jag gravid då jag tappade min oskuld som 16 åring. Så fort jag fick veta att jag var gravid så anmälde jag för abort!
Andra gången, ja då hade jag ett riktigt svin till pojkvän som ljög för mig om att han var steril. Jag var kär och dum så jag trodde honom! Det visade sig att han INTE var steril. När jag då berättade för honom att jag var gravid (samma dag som jag tog testet på ungdomsmottagningen) så hånskrattade han mig rakt i ansiktet! Vårat förhållande vär där med över och dagen efter bokade jag in tid för abort!
 
 
VECKA 12

 
 
Efter den här veckan är den största risken för missfall över. Moderkakan och navelsträngen har helt tagit över tillförseln av näring och syre till fostret.

Fostret är ungefär fem centimeter långt och väger knappt 15 gram. Det har tunn, genomskinlig hud och på fingertopparna börjar det unika mönstret, fingeravtrycket, att bildas. Överläppen får sin amorbåge och fingernaglarna blir tydligare.

Nu kan fostret röra både armar och ben och ser ut som en liten människa. Ansiktsdragen har börjat komma fram. Nästan alla organ och funktioner finns på plats, även om mycket mer tid behövs för den fortsatta utvecklingen fram till födelsen.

VECKA 16

 
 

Fostret är cirka 16 centimeter långt och väger runt 150 gram. Benen i kroppen blir allt hårdare och nervsystemet fungerar. Det syns vid en ultraljudsundersökning genom att fostret rör sig med samordnade rörelser. Det har gott om plats att röra sig i magen.

Fostret kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ganska dämpad, ungefär som när man ligger i badet med öronen under vattnet. Fostret hör hela tiden ljud från ditt hjärta och dina tarmar. Kanske är det vanan vid ljud som kan förklara att vissa barn tycks sova bättre i rum som inte är helt tysta.

 

All fakta kommer från 1177

RSS 2.0